Pırlantanın Renkli Rüyası: Safir, Zümrüt, Yakut - BLOG - Blue Diamond

Pırlantanın Renkli Rüyası: Safir, Zümrüt, Yakut

Safir, yakut ve zümrüt; renkleri ve anlamları sayesinde mücevher dünyasında kendisine farklı bir yer edinir. Çok özel renkleri ve pırlantaya kattığı ahenk ile eşsiz tasarımların ortaya çıkmasını mümkün kılan değerli taşlar, kadınların hayallerini süsler. Çünkü her biri son derece ilgi çekici renklere sahiptir. Doğanın kalbinden geldikleri için tasarımların nazik ve estetik şekilde tamamlanmasını sağlar. İşte pırlantanın renkli rüyası: safir, zümrüt, yakut!

Tarzınıza Uygun Renkli Taşlı Pırlanta Stilleri

Blue Diamond, pırlantanın renkli rüyası: safir, zümrüt, yakut taşları eşsiz tasarımların merkezinde kullandı. Her kadının stiline hitap eden detaylarla hareketlilik kazanan tasarımlar, renkli taşların samimi dokunuşlarını içeriyor. İnsanlık tarihinin çok eski dönemlerinden itibaren kullanılan renkli taşlar, farklı kültürlerde ayrı anlamlar kazanarak günümüz dünyasında kendisine yer edinmiştir. Mücevher dünyasının en incelikli tasarımlarına katkıda bulunan renkli taşların yer aldığı kolye, yüzük ve renkli taşlı küpe başta olmak üzere pek çok model, pırlantanın renkli dünyası: safir, zümrüt, yakut hikayesinin bir parçasıdır.

Renkli Pırlantaların Etkileyici Hikayesi

Renkli pırlantaların her biri, dikkat çekici bir hikayeye sahiptir. Safir, eşsiz mavisi ile gökyüzünün taşıdır. Safirin derin mavisi sakinlik ve huzur ile eşdeğerdir. Son derece sert bir değerli taş olduğundan uzun ömürlü mücevherlerin ortaya çıkmasını sağlar. Doğanın yeşil incisi zümrüt, umut ve aşkın sembolü olmuştur. İnsanın doğayla olan bağını güçlendiren bir yapısı bulunur. Tutku ve derin aşkı ifade eden yakut ise cesaret ve gücün estetik bir yansımasıdır. Oldukça sert bir değerli taştır.

Mavinin Eşsiz Tonu ile Harmanlanan Safir

Pırlantanın renkli rüyası: safir, zümrüt, yakut içerisindeki safir, çok uzun dönemden beri mücevher dünyasında yer alır. Pek çok medeniyet, safiri bir güç sembolü olarak kullanır. Bu nedenle kraliyet mücevherlerinde safir çok özel bir yer edinir. İç huzur bulmak isteyenlerin tercihi olan safir mücevher modelleri, ruhsal dengeyi sağlamak için de tercih edilir. Birçok tasarıma ilham kaynağı olan safir sayesinde mücevherlerin zarif ve estetik yönleri açığa çıkar. 

Blue Diamond Koleksiyonunda yer alan pırlanta safir küpeler, minimize edilmiş pırlantaların hareketlilik kattığı bir modellerdir. Pırlanta safir kolyeler, mavinin özel bir tonunu üzerinde taşır.

pirlantanin renkli ruyasi

Blue Diamond'da yer alan 3,05 Karat Özel Tasarım Pırlanta Safir Bilekliğe resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çok Özel Anlamlarıyla Zümrüt

Renkli taşlar arasında kendisine özel bir yer edinen zümrüt, ilhamını doğadan almıştır. Yeşilin benzersiz tonu ile harmanlanan zümrüt, antik dönemlerden beri kullanılır. Zümrütün umut ve aşkın sembolü olduğu bilinir. Aynı zamanda bereketi de ifade ettiği için farklı kültürlerde sıklıkla kullanılan renkli bir taştır. İnsanın doğayla olan bağını güçlendirir. 

Blue Diamond dokunuşlarıyla tasarlanan zümrüt yüzükler, koleksiyonun en özel tasarımları arasında yer alır. Pırlantanın eşlik ettiği tasarımlar, parmakta eşsiz bir görünüme imkan tanır. Bununla birlikte pırlanta zümrüt sonsuzluk kolye, bağlılığın ifadesidir. Şık ve zarif görünümü sayesinde yenilikçi bir görünümü müjdeler.

Yakutun Benzersiz Serüveni

Canlı rengiyle dikkatleri üzerine çeken yakut, kırmızının özel bir tonuna sahiptir. Bu nedenledir ki yakut, tutku ve aşk ile özdeşleşir. Kişinin kendisine olan güveni de yansıtan yakut, eski kültürlerde kendisine yer bulmuştur. Ayrıca savaşçılar tarafından koruyucu bir taş olarak kullanılmıştır. 

Zihinsel ve bedensel enerjiyi ifade eden bu çok özel taş, Blue Diamond tasarımlarında yer alır. Koleksiyonda yer alan pırlanta yakut sonsuzluk yüzük, hayatın her alanında benzersiz kombinleri tamamlamak adına kullanılabilir. Bunun yanı sıra elmas yakut yüzük, elmas ve yakutun eşsiz uyumuna sahne olur. Siz de pırlantanın renkli rüyası: safir, zümrüt, yüzük koleksiyonunda yer alan renkli taşlı yüzük, kolye, bileklik gibi  Blue Diamond tasarımlarını inceleyebilir, eşsiz tasarımlar arasından arzu ettiklerinizi satın alabilirsiniz.

Bu yazımızda pırlantanın renkli rüyası: safir, zümrüt, yakut başlığına değindik. Diğer blog yazımız olan Pırlanta Nasıl Anlaşılır? Yazımızı da inceleyerek pırlanta hakkında önemli ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Blue Diamond

Güvenli
Alışveriş

Blue Diamond

Sigortalı
Ücretsiz Teslimat

Blue Diamond

Ömür Boyu
Garanti

Blue Diamond

Özel
Hediye Kutusu

Blue Diamond

Ücretsiz
Ölçü Değişimi

Blue Diamond

Kolay İade
Garantisi

Blue Diamond

Yüksek
Işıltı

Blue Diamond

Işıklı
Yüzük Kutusu

Yukarı Çık