Evlilik Teklifi Yüzüğü Seçiminde Önemli Tüyolar - BLOG - Blue Diamond
Menu
Sepet Beğendiklerim Arama

Evlilik Teklifi Yüzüğü Seçiminde Önemli Tüyolar

Geçmişten günümüze, en özel anların tamamlayıcısı her zaman pırlanta mücevherler olmuştur. Özellikle evlilik teklifleri, pırlantaların ışıltısıyla taçlanan ve daima hatırlanacak benzersiz anlar arasında yer alır. Bu nedenle, evlilik tekliflerini çok daha özel kılmak için o özel evlilik yüzüğünü bulmak son derece önemlidir; çünkü doğru yüzük, bu unutulmaz anı ölümsüzleştirir ve sevginizin simgesi olarak bir ömür boyu hatıralara kazınır.

Farklı detayların, dokunuşların ve anlamların bir arada bulunduğu evlilik teklifi yüzükleri arasından seçim yaparken sizin için önemli olan unsurları ve tasarımsal özellikleri ön planda tutmanız ideal olacaktır. İşte evlilik teklifi yüzüğü seçiminde önemli tüyolar!

Evlilik Teklifinizde Hangi Yüzük Kesimini Seçmelisiniz?

Pırlanta kesimleri birbirinden farklı olup oval kesim, baget kesim ve yuvarlak kesim olmak üzere çeşitli kesimler arasından tercihte bulunmak mümkündür. Pırlanta kesim çeşitleri, tercih edilecek pırlanta yüzüğün tasarımını doğrudan belirleyen bir unsurdur. 

Tektaş pırlanta yüzüklerde genellikle yuvarlak kesim tercih edilir. Pırlantanın ışığı büyüleyici bir şekilde yansıtmasını sağlayan bu kesim, aynı zamanda pırlantanın olduğundan çok daha büyük görünmesine etkide bulunabilir. Dolayısıyla yuvarlak kesim pırlantalar ile tasarlanan yüzük modellerini tercih edebilirsiniz.

Yuvarlak kesimin yanı sıra pırlantanın çok özel ve yüzyıllardır kabul görmüş kesimi olan baget ile tasarlanan baget yüzükler de ideal bir seçenek olabilir. Evlilik teklifi yüzüğü seçiminde önemli tüyolar kapsamında sunulabilen baget yüzüklerin yapısını oluşturan baget kesim, ışığın son derece zarif bir görünüm kazanmasını sağlar.

Rüya Gibi Bir Evlilik Teklifi İçin Farklı Karat Yüzükler

Eğer unutulmayacak bir evlilik teklifi istiyorsanız farklı karat ağırlıkları arasından seçim yapabilirsiniz. Pırlantanın karat ağırlıkları, tercih edilen tasarıma göre değişiklik gösterir. Büyük ve gösterişli bir yüzük için 0,40 karat ideal olabilir. Yüzük çevresinde de minik pırlantaların ilham kattığı modeller, tektaşın ön plana çıkmasını isteyen kadınlara sunulabilir.

evlilik teklifi yuzugu seciminde onemli tuyolar

Blue Diamond'da yer alan 0.40 karat octagon pırlanta tektaş yüzüğe resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Evlilik teklifi yüzüğü seçiminde önemli tüyolar dahilinde, daha düşük karat ağırlıklarına sahip tasarımların tercih edilebildiğini belirtmek de mümkündür. Oldukça sade, zarif ve yaratıcı tasarımlar arasında yer alan modellerden bazılarında 0,08 karat ağırlığı tercih edilir. Bu tür tasarımlardaki pırlantalar küçük ve ışıltılıdır.

evlilik teklifi yuzugu seciminde onemli tuyolar

Blue Diamond'da yer alan 0.08 karat pırlanta tektaş yüzüğe resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Öte yandan 0,20 karatlık tasarımlar da bulunmakta olup bu tür modellerde kullanılan pırlantalar ortalama boyuttadır.

evlilik teklifi yuzugu seciminde onemli tuyolar

Blue Diamond'da yer alan 0.20 karat pırlanta tektaş yüzüğe resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Evlilik Teklifinize Derinlik Katacak Pırlanta Mücevherler Hangileri?

Evlilik teklifi yüzüğü seçiminde önemli tüyolar kapsamında, evlilik tekliflerine derinlik katacak yüzüklerin genellikle zarif dokunuşlarla tamamlanan tektaş yüzükler olduğu bilinir. Bu tür yüzük modelleri, klasik bir tasarım olmaları itibarıyla her dönem kadınların istedikleri şık ve zarif görünüme oldukça yenilikçi bir şekilde ulaşmalarını sağlar. Bu nedenle muhteşem bir teklif için tektaş yüzüklerin büyülü gücünden yararlanabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Yüzüğü Hangi Ele ve Parmağa Takılır?

Evlilik teklifi yüzüğü sağ eldeki yüzük parmağına takılarak evlilik akdi gerçekleşene kadar istenilen şık ve zarif görünümün elde edilmesini sağlar. Evlilik sonrasında ise sol elin yüzük parmağı ya da farklı parmaklarda unutulmayacak bir stil için tercih edilmeleri mümkündür.

Yaratıcı ve özgün evlilik tekliflerinde genellikle tektaş pırlanta yüzükler tercih edilmekle birlikte baget yüzükler de tercih edilebilir. Fakat tektaş hem şıklığın eşsiz bir göstergesidir hem de çok özel bir geleneğin yansımasıdır. Bu nedenle tektaş yüzüklerin şık dokunuşlarından yararlanabilirsiniz.

Blue Diamond, eşsiz tektaş pırlanta yüzük tasarımlarıyla her evlilik teklifinin benzersiz olmasını sağlıyor. Şık ve zarif detaylarıyla göz alıcı bir görünüm kazanan evlilik yüzüklerinden içerisinde üç kalp ve mavi pırlanta yer alanları tercih edebilirsiniz. Siz de bu çok özel tasarımlarla unutulmaz evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.

Evlilik teklifiyle ilgili daha fazla bilgi ve ilham almak için Evlilik Teklifi Fikirleri blog yazımızı da göz atarak, en özel anınıza dair fikirler ve ipuçları edinebilirsiniz.

Blue Diamond

Güvenli
Alışveriş

Blue Diamond

Sigortalı
Ücretsiz Teslimat

Blue Diamond

Ömür Boyu
Garanti

Blue Diamond

Özel
Hediye Kutusu

Blue Diamond

Ücretsiz
Ölçü Değişimi

Blue Diamond

Kolay İade
Garantisi

Blue Diamond

Yüksek
Işıltı

Blue Diamond

Işıklı
Yüzük Kutusu

Yukarı Çık